Tojás Focitornák

Tojás Focitornák néven 2018. április másodikán hétfőn labdarúgó-tornát szervez a Focifüggő a 2012-es, a 2011-es és a 2009-es korosztály számára Dunakeszin, a Magyarság Sporttelepen.

 

Szabályok (U7):

3:3 elleni kapusok nélküli játék zajlik 3-as méretű labdával 15X20 méteres területen, melynek alapvonalain 2X1-es kapukra szerezhető gól a pálya teljes területéről. Gólt követően a labda lábbal hozható ismét játékba az alapvonalról. Ilyenkor az ellenfélnek vissza kell húzódnia saját térfelére. Szöglet és les nincs, a cserék folyamatosak, s ha a labda oldalt elhagyta a játékteret, az lapos passzal hozható újra játékba, de ebből közvetlenül gól nem szerezhető. Az ellenfél játékosának ilyenkor legalább három méter távolságra kell helyezkednie. A mérkőzések időtartama futóórával 10 perc. Egy csapatba maximum hat játékos nevezhető.

Szabályok (U9):

4:4 elleni játék zajlik kapusokkal 4-es méretű labdával 20X40 méteres területen, melynek alapvonalain 3X2-es kapukra szerezhető gól a pálya teljes területéről. Gólt követően középkezdéssel folytatódik a játék. A büntetőterületet a pálya szélén bójákkal egyértelműen kijelöljük. A büntetőpont hét méterre található a kaputól. Les nincs, a cserék folyamatosak, s ha a labda elhagyta a játékteret, az a földről passzal hozható újra játékba. Szögletrúgás van. A kapus a mérkőzés során bármikor továbbíthatja a labdát a félpályán túlra. A mérkőzések időtartama futóórával 15 perc. Egy csapatba maximum tíz játékos nevezhető.

Díjazás:

Az első három helyezett csapat kupát, míg játékosaik érmet kapnak a helyezés függvényében. Díjat kap a gólkirály, a legjobb (mezőny)játékos és az U9-es korosztályban a legjobb kapus. Minden gyermek Kinder Tojást kap a torna végén. 

Nevezési díj: 

10.000 forint/csapat mindegyik korosztályban, melyet átutalással kell rendezni.

2018. április 2. hétfő

2120 Dunakeszi, Fő út 145.

Tervezett 2011-es lebonyolítás 3 pályán

Tervezett 2009-es lebonyolítás

U6-os (2012) nevezések

Nem rendezzük meg!

U7-es (2011) nevezések

Csepel FC

Dunakanyar Régió UFC "A"

Dunakanyar Régió UFC "B"

Ferencváros

Ikarus BSE kék

Ikarus BSE piros

Nagykáta

Péceli Spartacus SE

U9-es (2009) nevezések

Debrecen SC

Ferencváros

Keleti Labdarúgó USE

Nagykáta

Péceli Spartacus SE

Siófok

UTE Labdarúgó Akadémia lila

UTE Labdarúgó Akadémia csíkos

VS Dunakeszi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.